Termék kategóriák
Demonstrációs weblap, kérjük ne adjon le rendelést!

Gardena Pipeline négyszögesőztető

max. 216 m2, 3-18 m
Egységár (darab):
Bruttó: 12.778 Ft
Nettó: 10.062 Ft
Cikkszám:
8251-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

NégyszögesőztetőkGARDENA Pipeline rendszerelemek

Leírás

Egyszerű telepítés
A Pipeline Négyszögesőztető gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható a Vízállomáshoz az Original GARDENA System csatlakozással.
 
Az öntözés állítható és 360°-ban forgatható - a különböző területeken történő változatos használathoz
Mind a hatótávolság (3 és 18 méter között), mind az öntözési szélesség (3 és 12 méter között) beállítható az öntözésvezérlőkkel. A hatótávolság és az öntözés szélessége a vízáramlás-szabályozóval finomhangolható. Az esőztető kézzel 360°-ban elforgatható és az öntözési területhez igazítható. A Pipeline Négyszögesőztető mindig pontos, rugalmas és egyenletes öntözést biztosít 9–216 m²-es területen. Az egyenletes öntözésnek köszönhetően nem keletkeznek tócsák.
 
Könnyedén eltávolítható szennyeződések és vízkőlerakódás
Az esőztetőfej tartalmaz egy szűrőt, amely megakadályozza, hogy szennyeződések kerüljenek a Négyszögesőztetőbe. A szűrő kivehető és folyó víz alatt gyorsan elmosható. Az esőztető fúvókái puha műanyagból készültek, így a vízkőlerakódások egyszerűen, ujjal letörölhetők.
 
Napfényvédelemmel
A Négyszögesőztető a prémium minőségű anyagok használatának köszönhetően kiváló minőségű termék. UV-álló és tartós.
 
A GARDENA Pipeline Négyszögesőztetője gond nélkül illeszkedik a GARDENA Pipeline rendszerbe. A Vízállomáshoz egyetlen kattintással csatlakoztatható esőztető öntözi a gyepet, a növényeket vagy a zöldségágyást. Szabályozd a vízáramlást és egyedileg állítsd be az intenzitást a kert igényeinek megfelelően. Az állítógombokkal rugalmasan beállíthatod mind a hatótávolságot (3-18 méter), mind az öntözési szélességet (3-12 méter). A szórófej kézzel 360°-ban elforgatható. A kerti esőztető fúvókái egyenletes és pontos öntözést biztosítanak 9-216 m²-es területen, tócsák nélkül. Az esőztető tisztítása kényelmes és egyszerű: a csatlakozóelemben található szűrő megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön az öntözőbe. A szűrő eltávolítható és egyszerűen, folyó víz alatt megtisztítható. A puha műanyag fúvókákról könnyedén, ujjal letörölhető a vízkő Másik jellemzője az UV-állóság, amely megvédi a Pipeline Négyszögesőztetőt a napfénytől. A minőségi termék Európában készül. Víz ott, ahol szükség van rá. Könnyű hozzáférés a vízhez: föld alatti csővezetékek.
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Viszonteladói regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.4 Ft
iparosaruhaz.hu
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Dewalt termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció