Termék kategóriák
Demonstrációs weblap, kérjük ne adjon le rendelést!

Sola lézeres távolságmérők

Jelenleg nem található ár
 
TÁVOLSÁGMÉRŐ
A digitális távolságmérővel végzett mérés a klasszikus colstokhoz és mérőszalaghoz képest számos előnnyel rendelkezik. A mérés másodpercek alatt igen pontosan és kényelmesen elvégezhető. A készülékek emellett gombnyomásra felületet vagy térfogatot is kiszámítanak. A lézer segítségével a méréshez egy célpont is kijelölhető. A távolságmérés egy, a mérési folyamatot elindító lézerimpulzussal történik. A lézerimpulzust a célpont visszaveri, és ezt a készüléken egy fényérzékelő felfogja. A lézersugár kiküldése és visszaverődése közti időtartam méréséből a távolság pontosan kiszámolható. A gyakorlatban a Sola egy olyan eljárást alkalmaz, mely a külső impulzus és egy belső, referenciaimpulzus fáziseltolódását számítja ki. A lézeres mérés során csupán egy apró bemérési felületre van szükség. Ultrahangos mérés esetén jóval nagyobb felület szükséges az értékelhető visszaverődéshez. Az ultrahangos eszközökhöz képest a lézeres távolságmérők egyszerűbben és pontosabban használhatók, és jóval kényelmesebben, mint a colstok és a mérőszalag.
 
EGYSZERŰEN KEZELHETŐ
Egyetlen gombnyomással startra készek az Ön által gyakran használt mérési funkciók. A kijelzőn intuitív és gyors navigáció lehetséges a további funkciószintek és beállítások között.
 
MINIMUM / MAXIMUM MÉRÉS
Minimális vagy maximális távolságok meghatározásához mérje meg a 2 pont közötti legrövidebb vagy legnagyobb távolságot, pl. diagonális (átlós) mérésnél.
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Viszonteladói regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
iparosaruhaz.hu
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Dewalt termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció