Termék kategóriák
Demonstrációs weblap, kérjük ne adjon le rendelést!

Sola öleslécek, lehúzólécek

PROFIL SÚLY
A SOLA öleslécei mindig átlagon felüliek. Ez igaz a profil súlyára is, amely több, mint folyóméterenként 650 g (650 g/fm). Ez elengedhetetlen feltétel a márkás öleslécek esetében! Így a SOLA öles- és lehúzóléceinek élettartama lényegesen hosszabb, és különösen jól tűrik az igénybevételt. A nagy falvastagság védi a SOLA öles- és lehúzóléceit a mindennapos elhasználódástól, vagy ha leejtenénk az építkezésen. Ez minimálissá teszi az esetleges pontatlanságot.
 
ELHASZNÁLÓDÁS
A mi ölesléceink a nagy folyóméterenkénti súlynak köszönhetően jóval többet kibírnak, és élettartamuk is hosszabb, mint a könnyű súlyú darabok. Ez fontos tényező, ugyanis a vakolat, szemcsés felületek, kavicsok lehúzásánál rendkívüli igénybevételnek vannak kitéve. A súly és ezzel összefüggésben a nagyobb vastagság növeli a munkaeszköz ellenálló képességét.
 
 
MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS
Minden ölesléc finombeállítása és ellenőrzése egyedileg történik. Amit ráírtunk, azt be is tartjuk. Garantáltan. A SOLA öleslécek tűréshatára modelltől függően 0.50 mm/m-1.00 mm/m. Ezzel felülmúlnak minden más minőségi öleslécet, amelyek maximális mérési tűréshatára 1.00 mm.
 
SZABADALMAZTATOTT ULTRAHANGOS HEGESZTÉS 30 ÉV GARANCIÁVAL
A SOLA által alkalmazott, szabadalmaztatott ultrahangos hegesztés biztosítja, hogy a libella nem folyhat ki. Évtizedes tapasztalataink és a know-how jelentette előnyünk révén erre 30 év garanciát tudunk adni Önnek.
 
TÖRÉSMENTES FOCUS AKRILÜVEG LIBELLA
2011 óta minden SOLA vízmértéket és SOLA öleslécet a szabadalmaztatott FOCUS libellával szerelünk fel. A gyűrűs libellákkal ellentétben a FOCUS libellák jóval élesebb kontraszttal rendelkeznek, így gyorsabb, pontosabb és jobb mérést tesznek lehetővé. Mindezt profi szakemberek által Európa-szerte végzett tesztek bizonyították. A mindeddig felülmúlhatatlan pontossága mellett törésbiztonság és a deformálódással szembeni stabilitás jellemzi a FOCUS libellát. További minőségi tulajdonságai: A libella folyadék antisztatikus és fényállósága is igen jó.
 
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Viszonteladói regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
iparosaruhaz.hu
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Dewalt termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció