Szűrés
EK pontossági osztály
Hossz
Skála
Szalagszélesség
Termék kategóriák
Demonstrációs weblap, kérjük ne adjon le rendelést!

Sola zsebmérőszalagok

Jelenleg nem található ár
34 termék
 
MÉRÉSI TŰRÉSHATÁR
A SOLA zsebmérőszalagok az EK szabvány szerinti I. vagy II. osztálynak felelnek meg. Számunkra ez az abszolút mérce annak érdekében, hogy a lehető legpontosabban mérő, minőségi mérőszalagot kínálhassunk Önnek.
 
Eltérés a teljes hosszon, +/- mm
Hossz I. osztály II. osztály III. osztály
2 m 0.30 0.70 1.40
3 m 0.40 0.90 1.80
5 m 0.60 1.30 2.60
8 m 0.90 1.90 3.80
10 m 1.10 2.30 4
 
MEGFELELŐSÉGI JELÖLÉS
Az Európai Unió és az Európai Gazdasági Térség tagállammai 2014. február 26. óta alkalmazzák az Európai Parlament 2014/32/EU sz. irányelvét. irányelvét, amely rögzíti azon eljárásokat, amelyek szerint a gyártók kötelesek jelölni, hogy mérőeszközeik megfelelnek a követelményeknek.
 
Kérjük, ügyeljen a következő jelölésekre:
1. Mérőeszköz névleges hossza
2. CE-jelölés
3. Metrológiai jelölés és a regisztráció éve
4. A megadott hatóság száma
5. Pontossági osztály
6. Gyártó / regisztrált azonosító jegy
 
VISSZACSÉVÉLÉS / ÜTKÖZÉSCSILLAPÍTÓ
Integrált ütközéscsillapító rendszerünkkel a szalag visszacsévélésekor a zárólemez kíméletesen ütközik, ezáltal sokszorosára növekszik a mérőszalag élettartama. Az új SOLA visszacsévélő rendszernek köszönhetően a szalag is sokkal kíméletesebben mozog, és a feltekercselése optimális. Ezzel helyet takarítunk meg, ami kisebb, jobban kézre álló tok használatát teszi lehetővé.
 
ZÁRÓHOROG
A csúszó záróhorog hozzájárul mérőszalagjaink nagyobb pontosságához. Ha a felülethez érintjük (1) rácsúszik a 0-pontra, húzott mérés esetén pedig (2) látszik a 0-pont. A csúszás mértékének tartománya a záróhorog vastagságának felel meg. Mivel a záróhorgok hajlamosak lehetnek a törésre, ez a terület a kiváló minőségű SOLA mérőszalagoknál többszörös megerősítést kapott:
- Megerősítő alátét
- Záróhorog fémkapcsos rögzítése: 2-szeres 2/3 m; 3-szoros 5 m; 4-szeres 8/10 m.
 
SZALAGFÉK
Különös figyelmet fordítottunk a mérőszalag szalagmegállítójára, ill. fékjére, amely fontos minőségi kritérium. A SOLA Big T, Pro-TM, Tri-Matic és Popular modelljeit kétrészes szalagmegállítóval láttuk el. Ön biztos lehet abban, hogy milliméterre pontosan a fék a szalag kívánt pontján fog rögzíteni, ami pontos mérést eredményez.
 
SZALAG SZERKEZETE
SOLA mérőszalagjainkat kiváló minőségű, magas karbontartalmú acélból készítjük. Minden modellt matt bevonattal látunk el a fénylés, tükrözés elkerülése és az optimális leolvashatóság érdekében.
 
STABIL KIHÚZHATÓSÁG (STAND-OUT)
Mérőszalagjainkat optimálisan kialakított íveléssel készítjük, hogy minél hosszabb rész kihúzható legyen a szalag megtörése nélkül. Ennek során ügyeltünk arra, hogy a stabil kihúzhatóságot ideálisan kombináljuk a megfelelő mozgathatósággal. A magas, 0,8%-os széntartalomnak köszönhetően a szalag kemény, ellenálló és hosszú élettartamú.
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Viszonteladói regisztráció

Cetelem Online Áruhitel
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
iparosaruhaz.hu
hazcenter.hu
Metabo termékek
Termékajánló
Dewalt termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció